023 - 574 83 79

Wij

Missie: met onze unieke Jan Soldaat concepten willen wij onze gasten een mooie en onvergetelijke herinnering bezorgen.

Wat begon als hobby, is uitgegroeid tot een professioneel evenementenbureau. Een gedeelde stoute jongensdroom van twee mannen, werd door het bundelen van ieders kwaliteiten werkelijkheid.

Wij zien een evenement als dagelijkse uitdaging om mensen een mooie en blijvende herinnering te bezorgen.

Compagnons 

Sebastiaan Siderius en Gerard de Jong begonnen 12 jaar geleden met een tweetal legervoertuigen wat is uitgegroeid tot een indrukwekkend wagenpark. Wij merkten dat een ieder interesse deelde in deze oudgediende wagens en zijn uitjes gaan organiseren. Momenteel verzorgen wij met onze voertuigen een grote variëteit aan avontuurlijke en leuke evenementen voor grote groepen.

 

 

Enthousiaste collega’s

De unieke verhalen achter het evenement goed overbrengen lukt alleen met enthousiast en goed opgeleid personeel, dat onze passie deelt.
Elke medewerker organiseert alleen dingen die hij of zij leuk vindt, zo proberen wij het beste uit onze mensen te halen. Een onvergetelijke dag begint bij de juiste begeleiding en een oprechte brede glimlach!

Wij denken creatief mee voorafgaand aan en tijdens uw projecten. Door de korte communicatielijnen die wij hanteren kunnen wij snel schakelen en de kwaliteit waarborgen.

Wilt u met ons in contact komen?  bel 023 - 574 83 79 of stuur een mailtje.

 

 

MISSIES