023 - 574 83 79

Missie 8 - Escape the bunker

Escaperoom en Jan Soldaat Rally bij het Nationaal Militair Museum, inclusief museumbezoek.

Ga op missie bij het Nationaal Militair Museum! Start de dag met een museumbezoek aan het Nationaal Militair Museum. Na de lunch zal de groep ontvangen worden in het museum met een kop koffie/thee en iets lekkers. Korporaal Jan komt binnenvallen en de missie gaat van start. De oorlog dreigt uit te breken en jullie moeten als voorbereiding hierop door het gebied op verkenningsmissie. Dit zal gebeuren in teams, om zo de kans dat jullie allemaal gepakt worden te verkleinen.

 

 

De rally

De gasten gaan met authentieke legervoertuigen op pad. Ze mogen zelf de voertuigen besturen en zullen als een team de juiste route moeten afleggen, terwijl de teams zoeken naar vijandelijkheden. Alles kan tijdens deze missie van belang zijn wanneer de oorlog echt uitbreekt. Voer ondertussen opdrachten uit en beantwoord de vragen correct om aan te tonen dat u de juiste kennis heeft en klaar zijn voor de strijd.

Escaperoom

Bij terugkomst op onze uitvalsbasis dient de opgedane kennis toegepast te worden in de Bunker ’83 (escaperoom). Bepaal onder druk welke beslissingen ervoor zorgen dat de oorlog niet uitbreekt en neem de juiste besluiten. Lukt het om te zorgen dat de vrede bewaard blijft?

Bij deze missie is samenwerking en communicatie essentieel. Niet alleen binnen het eigen team, maar ook met de vijand. Welk team is het vernuftigst, weet de juiste keuzes te maken en wordt hiermee de winnaar? Het winnende team krijgt natuurlijk een prijs om de dag vrolijk en lekker mee af te sluiten.

Na al de inspanningen en het bewaren van de vrede is er tijd voor een heerlijke borrel en diner. Een feestavond inclusief karaoke of quiz behoord ook tot de mogelijkheden. Vraag voor alle extra opties nu meer informatie aan!

 

Duur van het evenement: 5 uur

Aantal personen: vanaf 40 t/m 112 deelnemers.
(meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie: €  149,00  p.p.

 

 

MISSIES