023 - 574 83 79

Missie 3: dropzone

Voor grote groepen is een dropping zeer geschikt. Het is een ware herbeleving van de dienstplicht, waarbij niet alles moet, maar wel alles kan!

De gasten worden met legertrucks gedropt aan de rand van het landelijk gebied. De teams moeten in contact blijven met het hoofdkwartier door via een ouderwetse legerzender te communiceren.

De weg vinden zij met een gps waarbij ze het gebied en de route letterlijk in kaart moeten brengen. De teams moeten er hierbij natuurlijk wel voor zorgen dat ze uit handen blijven van de vijand (indien bijgeboekt).

Mogelijke locaties: 

  • Spaarnwoude (nabij Haarlem)
  • Veluwe (Uddel/Garderen/Vaassen)
  • Soest (nabij Nationaal Militair Museum)
  • Renswoude (Grebbelinie)*
  • Helvoirt (nabij ’s-Hertogenbosch)
  • Andere locaties mogelijk op aanvraag

Elke locatie heeft zijn eigen mogelijkheden voor vijandelijkheden, lunch, diner/bbq, extra activiteiten en feestavond. Vraag voor alle mogelijkheden meer informatie aan!

*In Renswoude hebben wij de Jans Verkenningsmissie. Beleef het waargebeurde verhaal dat zich begin 1940 heeft afgespeeld rondom de Grebbelinie.
Er zijn vermoedelijk twee vijandelijke parachutisten geland en jullie gaan vanaf fort bij de Buursteeg een verkenningsmissie uitvoeren om erachter te komen of ze echt zijn geland en of ze bij de vijand horen.

 

Duur van het evenement:  4 uur.

Aantal personen:  vanaf 20 t/m 1000 deelnemers
(meer of minder op aanvraag). 

Prijsindicatie:  € 69,00 p.p. in Spaarnwoude € 71,- p.p. op de andere mogelijke locaties

 Prijzen zijn exclusief btw.

MISSIES