023 - 574 83 79

Missie 7 - De Watergeuzenregatta

Deze missie start op ons hoofdkwartier in Uitgeest, deze locatie is uitstekend bereikbaar via de A9. Na een briefing onder het genot van koffie en thee ontvangt ieder team een koffer met geheime instructies. De missie gaat nu van start.

Bij het aanschouwen van onze oude legervoertuigen waant u zich even terug in de tijd. De ronkende voertuigen staan inmiddels voor u en uw collega's in colonne gereed!

Onder begeleiding van een teamcaptain starten de teams nu met de rally. De opdrachten en instructies voeren de teams langs de diverse forten en objecten uit de "Stelling van Amsterdam" op weg naar het einddoel.

Het einddoel

Het einddoel; een prachtig waterrijk gebied… Het "Alkmaardermeer" en het "Uitgeestermeer"!

Op deze meren wordt er aanvankelijk getraind in zeilboten, afhankelijk van uw vaardigheden, met of zonder begeleiding. Daarna volgt een heuse Regatta (zeilrace)! U zult het in deze titanenstrijd opnemen tegen de overige leden uit uw gezelschap, die de andere boten zullen bemannen.

Wie heeft de beste taktiek en kan de meeste trucs uit de kast halen? Teamwork is bij deze Regatta zeker een must!

Na de finish keert u terug naar de thuishaven. Hier krijgt u namens de commandant een wijnproeverij aangeboden als blijk van dank voor de inzet. Nu proeft u de lekkerste wijnen uit Frankrijk!

Nog even blijven genieten van deze heerlijke locatie aan het water? Wat dacht u van een heerlijke BBQ?

Dat het u tijdens deze missie maar voor de wind mag gaan!

 

Aantal personen: vanaf 15 t/m 200 deelnemers
(meer of minder op aanvraag). 

Prijsindicatie € 124,00 ( 5 uur )

Prijsindicatie € 164,00 ( 8 uur )

 

 

MISSIES