023 - 574 83 79

Missie 4: geschikt of ongeschikt

Deze missie start op een uitvalsbasis naar keuze. Deze locatie vormt het decor voor de missie Geschikt of Ongeschikt. Na het ontvangst met koffie/thee en iets lekkers, maakt korporaal Jan de missie bekend door “de rekruten” een echte briefing te geven.

De invulling van de missie

Tijdens de briefing wordt het duidelijk dat er een strijd tussen de verschillende teams zal worden gehouden. In deze "battle" zullen de teams getest worden op hun vaardigheden door middel van spannende, ludieke teambuildingsopdrachten. Ieder team krijgt een gamel met versnaperingen en de missie kan van start.

Doel

Het doel van de missie is het uitvoeren van de verschillende opdrachten om uiteindelijk te bepalen welk team het meest GESCHIKT! is. De teams worden allemaal beoordeeld op hun kunnen. Welk team is uiteindelijk het allerbeste? Bij Jan Soldaat draait het allemaal om de teamprestatie, u hoeft dus niet over een uitmuntende conditie of denkkracht te beschikken om aan deze missie mee te kunnen doen.

Grote groepen

Deze missie is uitermate goed geschikt voor grote groepen. Daarbij kan dit evenement zeer goed gecombineerd worden met een Jan Soldaat Rally, waarbij de groep in tweeën wordt verdeeld. De ene helft start met de missie 4, en de andere start met missie 1. Halverwege wisselen de teams om. 

Wilt u weten welke activiteiten er zijn? Vraag dan nu de brochure aan.

Mogelijke locaties:

  • Spaarnwoude (nabij Haarlem)
  • Amsterdam-Zuid
  • Veluwe (Uddel/Garderen/Vaassen)
  • Renswoude (Grebbelinie)
  • Helvoirt (nabij ’s-Hertogenbosch)
  • Andere locaties mogelijk op aanvraag

 

Duur van het evenement:  4 uur

Aantal personen:  vanaf 30 t/m 1000 deelnemers (meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 52,00 p.p.

  Prijzen zijn exclusief btw.

MISSIES