023 - 574 83 79

Missie 5: veluwe by night

Jan Soldaat heeft voor de winteravonden een uitzonderlijke avondmissie voor u klaar liggen: "Veluwe by Night". Tijdens deze missie rijdt u een rally over de donkere bospaden op de Veluwe. De missie voert u uit met authentieke legerjeeps en -trucks. Naast dit stukje ouderwetse techniek krijgt u een modern hulpmiddel mee: een GPS, waarmee u dankzij Amerikaanse spionagesatellieten uw positie kunt bepalen.

E.T.A.

De ETA (geschatte tijd van aankomst) is 16:00 uur. Wij ontvangen u en uw nietsvermoedende gezelschap op ons hoofdkwartier waar koffie/thee en iets lekkers voor u klaarstaat. Alcohol is nu nog uit den boze… Als de schemer bijna invalt, krijgt u van korporaal Jan een briefing.

De bataljons worden ingedeeld en de instructies worden gegeven aan de captains. In de nabijheid van de briefinglocatie staat een aantal legervoertuigen klaar voor u; hier gaat u de missie mee uitvoeren in de duisternis.

Keep them rolling!

De missie gaat van start. Gedurende tweeënhalf uur verplaatsen de teams zich met de robuuste legervoertuigen over de donkere bospaden op zoek naar aanwijzingen om de missie te completeren. De navigatie wordt door de personen achter in het voertuig uitgevoerd met behulp van een GPS.

Om uw veiligheid te kunnen waarborgen, rijdt er in ieder voertuig een begeleider van Jan Soldaat mee. Deze geeft waar nodig aanwijzingen over het voertuig en de veiligheid.

Target

Rijdend over de donkere, vaak onverharde paden verzamelen de teams aanwijzingen. Deze zijn te vinden op zogenoemde waypoints. Het is zaak alle waypoints op te sporen en de "ENIGMA CODE" te kraken. Enigma was hét codeersysteem gedurende de Tweede Wereldoorlog en deze moet gedecodeerd worden door jullie. Iedereen in het voertuig is hierbij betrokken want twee weten meer dan één.

De winnaar is het team dat als eerste heelhuids met het voertuig en de gekraakte Enigma code terugkeert op de thuisbasis.

Bij ons hoofdkwartier volgt na afloop van de rally een prijsuitreiking waarna u de mogelijkheid krijgt om gezellig na te borrelen en de sterke verhalen van de missie aan te horen. Tussentijds krijgt u warme erwtensoep met roggebrood en katenspek (indien bijgeboekt). In ons hoofdkwartier volgen een prijsuitreiking en een borrel. Desgewenst kunt u met uw gezelschap overnachten in het hotel (indien bijgeboekt).

Om het avontuur nog groter te maken, kunnen wij een o.a. helikopterrondvlucht toevoegen aan het programma. Welk team weet niet alleen op de grond, maar ook in de lucht de mogelijke vijandelijkheden te spotten? De rondvlucht is alleen mogelijk bij daglicht, u zult hier dus mee starten.

 

Duur van het evenement:  4 uur.

Aantal personen:  vanaf 16 t/m 500 deelnemers (meer of minder op aanvraag). 

Prijsindicatie:  € 129,00 p.p.

 Prijzen zijn exclusief btw.

 

 

 

 

 

 

MISSIES