023 - 574 83 79

Missie 6 - De vermiste Generaal

Generaal Eisenhower is met zijn vliegtuig neergestort in vijandelijk gebied. Kort na de crash heeft hij nog contact gehad met het hoofdkwartier via zijn noodradio. Hij gaf te kennen dat hij gewond is en dat hij zich naar een schuilplaats heeft weten te begeven. Uit het verstoorde radiobericht konden we slechts beperkte aanwijzingen opmaken over zijn locatie. Sindsdien is er niets meer van hem vernomen.

Missie

Samen met uw team heeft u de opdracht om de generaal zo spoedig mogelijk te lokaliseren en in veiligheid te brengen. Deze opdracht is van cruciaal belang om de oorlog te winnen. Het team dat slaagt in deze missie staat een flinke beloning te wachten.

Teams

Om de kans van slagen bij deze cruciale missie te vergroten zullen meerdere teams worden ingezet. Mocht een team uitgeschakeld worden door de vijand, dan zal het hoofdkwartier de missie verder leiden met de resterende teams. De kans dat teams door de vijand onderschept worden is groot. Infiltratie en hinderlagen zijn reële gevaren. Daarom is het van groot belang uw bevindingen niet te delen met de andere teams. De vijand zal proberen u op het verkeerde been te zetten om uw missie in gevaar te brengen.

Briefing

De dag begint met een briefing waarin u de nodige informatie zult krijgen om met uw team tot een goed resultaat te komen. Hier ontvangt u de uitrusting, missiedoelen en de Rules of Engagement. De sleutel tot de overwinning aan het einde van de dag begint hier! Elk team krijgt een persoonlijke opdracht die van belang is om extra punten te verdienen. Samen met uw team zult u een intensieve dag tegemoet gaan, waarbij u op de grens van uw kunnen zult moeten presteren.

Luchtverkenning

Uw missie begint met een luchtverkenningsvlucht door vijandelijk gebied. Hierbij zal uw team zelfstandig de te vliegen missie uitvoeren waarbij het vliegen de navigatie en de luchtverkenning door jullie zal worden gedaan. Binnen de gestelde tijd moet u voldoende informatie verzamelen over het gebied waarin de generaal zich schuilhoudt door middel van foto herkenning, het verrichten van noodzakelijk vlucht opdrachten om de radar te omzeilen en het verkrijgen van radio contact met de generaal. Wees bijzonder alert op luchtpatrouilles van de vijand. Als u onderschept wordt zal dit nadelig zijn voor het slagen van uw missie. De enige manier om de vijand in de lucht te defeaten zal in de briefing wordt besproken. Goed samenwerken en efficiënt communiceren is van groot belang om uw missie tot een goed einde te brengen.

Vijandelijk gebied

Na de luchtverkenning gaat u met de verzamelde informatie per legervoertuig het vijandelijke gebied in om de generaal te vinden. Wees er bewust van dat de vijand overal op de loer kan liggen. Daarbij is het mogelijk dat de vijand het laatste radiocontact met de generaal heeft afgeluisterd. Zorg dat de schuilplaats van de generaal geen hinderlaag wordt voor u en uw team. Één van uw missiedoelen is het verkrijgen van het wachtwoord van de vijand om langs de controlepost te kunnen komen. Zonder wachtwoord zult u de wachtpost moeten omzeilen en dit kost waardevolle punten.

Bevrijding

Wij wensen u en uw team veel sterkte bij het uitvoeren van deze belangrijke missie. Vind en bevrijd de generaal, en keer weer veilig terug. Wees voorbereid, alert en dapper, want de toekomst van ons vaderland ligt in uw handen!

 

Duur van het evenement:  7 uur.

Aantal personen:  vanaf 32 t/m 180 deelnemers 
(meer of minder op aanvraag).

Prijsindicatie:  € 399,00 p.p.

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

MISSIES