023 - 574 83 79

Coronaproof evenementen

Het is erg belangrijk om goed samen te kunnen werken in deze tijd. Zeker wanneer mensen buiten hun comfortzone moeten werken (op een andere manier, zoals bijvoorbeeld thuiswerken). Door de huidige coronamaatregelen is het soms moeilijk om letterlijk en figuurlijk tot en bij elkaar te komen. Het is erg belangrijk om mensen goed met elkaar te laten communiceren en ervoor te zorgen dat ze zich gewaardeerd voelen. Dit zorgt ervoor dat mensen meer hart voor de zaak hebben en bereid zijn om beter te werken en meer voor een ander te doen.

Tijdens de evenementen van Jan Soldaat zorgen wij samen met de medewerking van de deelnemers voor een veilige omgeving en een goede sfeer. Het is bij ons goed mogelijk om op een veilige afstand toch samen te werken en als team bepaalde doelen te halen. Uiteraard houden wij als Jan Soldaat ons aan de regels en richtlijnen van het RIVM. Als rasechte ondernemers en een divers team met militaire ervaring weten wij ons als geen ander constant aan te passen aan de nieuwe situatie.

In voertuigen hoeft geen 1,5 meter afstand gehouden te worden. Indien dit wel gewenst is, kunnen we dit garanderen door meer voertuigen in te zetten. Ook kunnen er mondkapjes opgezet worden, dit is aanbevolen door het RIVM. Buiten de voertuigen hebben wij in de opdrachten aanpassingen gemaakt in de activiteiten, waardoor de 1,5 meter afstand altijd gewaarborgd kan worden. Zo hebben we bijvoorbeeld van de brancardrace een stormbaan (estafette) gemaakt en zal er tijdens de dropping nog beter (non-)verbaal gecommuniceerd moeten worden, omdat de afstand tussen de deelnemers groter is.

Onze begeleiders zorgen behalve een duidelijke uitleg en veiligheid ook voor het vermaak en een stuk educatie. Deze cocktail van uitgangspunten zorgt ervoor dat een ieder zich op zijn/haar gemak voelt, terwijl ze beter leren te communiceren en de banden met hun collega’s aanhalen.

Elk evenement sluiten wij af met een debriefing en prijsuitreiking om de dag door te nemen en het team dat het meest resultaat heeft geboekt extra in het zonnetje te zetten en te laten genieten van een heerlijke fles champagne.

 

Meer info BEL: 023 - 574 83 79 of MAIL 

 

 

 

 

MISSIES